Thursday, March 12, 2009

Hallittua ja hallitsematonta kaaosta

Eipä ole taas tullut kirjoitettua vaikka piti...

Kauhea kiire päällä koko ajan, muuttoa puuhataan kovasti. Huhtikuun alusta olisi tarkoitus muuttaa, ja kaikki on vielä ihan sekaisin ja pakkaamatta.
Me muutimme Henkan kanssa olkkariin nukkumaan, aj meidän makkari saa toimia loppukuun muuttohelvettinä. :D Sinne on nyt roudattu laatikkoa ja pussukkaa ja säkkiä ja rojua ja vaikka mitä... Toinen sohva on lähtenyt, vitriini on lähtenyt, kaatopaikalle on menossa tavaraa vaikka kuinka, mutta silti tuntuu ettei ikinä voi saada kaikkea uuteen kotiin.

Mutta ah, ihana rauhallinen rivitaloasunto lähellä kaikkea. Ja ihan hemmetin halpakin vielä, voiko sitä enää muuta toivoa? (tai no toki lottovoittoa ja isoa omakotitaloa mutta noin niinkuin realistisesti tässä meidän tilanteessa? :D )

Lapset on olleet taas ihan urakalla kipeänä, ja niin kyllä me aikuisetkin. Vieläkin nokka taitaa vuotaa kaikilla, mutta ei tässä muuten taida enää hätää olla. Elmolle tietysti paukkaa hampaita samaan aikaan, ja on kiukkuinen kuin persiille ammuttu karhu.

Minun piti kirjoittaa vaikka mitä, mutta ajatukset karkasivat taas muualle kun tuli muuta huolehdittavaa nyt. Joten yritän olla fiksumpi ensi kerralla, ja kirjoittaa ylös mitä piti.

No comments: