Tuesday, June 12, 2007

Elämä on...

Neuvolapäivä oli tänään taas. Kaikki oli hyvin vieläkin, mikäs tässä on ollessa.
Verenpaineet matalalla edelleen, saan siis luvan kanssa mässätä salmiakkia niin paljon kuin sielu sietää. Ja painonkin suhteen sitä mässäämistä voi hyvillä mielin jatkaa, nyt painonmuutos oli n400g per viikko. Yhteensä tähän mennessä tullut 1,5kg, eli samaan tahtiin saa jatkaa ja vaikka vähän enemmänkin voi vielä tulla.
Sydänäänet kuuluivat, ja pikkukaveri monotti kovasti dopleria.
Sf-mitta olikin sitten huimat 22cm.
Tätin kanssa taas juteltiin mukavia minun mahastani, joka kerta se tuntuu kiinnostavan yhtä kovasti. Varovasti kyseli että kuinkas iso se oikein oli ensimmäisellä kerralla, ja kun sanoin että viikolla 37 sf-mitta oli 42cm, hyvä ettei tätiltä loksahtaneet leuat sijoiltaan.
Kovasti se yritti minulta kysellä että miksi se maha niin isoksi kasvaa.

Meillä ei ole nyt sitten autoakaan, Henkka myi senkin pois. Nyt sitten pitäisi saada vähän isompi tilalle. Olisi aika luksusta jos saisi sitten vaunutkin joskus mahtumaan kyytiin. Mutta sen nyt ei loppujen lopuksi ole niin väliä, tärkein nyt olisi että mahtuu mökkitavarat autoon ja kaksi pikkuihmistä matkustamaan asianmukaisesti selkä menosuuntaan sinne vähintään 3-vuotiaaksi, mielellään 4.

Ja minä olen nyt ihan rakastunut yhteen kantoliinaan, se olisi pakko saada.
Kerpele kun nuo kudotut vain maksavat niin paljon. Mutta minä sitten säästän... Tuollaisesta olisi siis kysymys: Amazonas Carry Sling

Laitetaas nyt sitten vielä uusin mahakuva, tuokin taas viime viikolta, mutta siis rv 22+0 tuossa. Tuokin on niin laiskasti pienennetty että vetää ihan epätarkaksi, mutta ei kai se mitään...

No comments: